Sayfalar

12 Ocak 2011 Çarşamba

Kızıma Elbise Diktim :)

 Benim kızım yok. Keşke olsaydı neler yapardık onunla. Bu manevi kızım, onunla da  neler yaptık  şimdiye kadar. Naylon çirkin elbisesi bizim eve geldiğinden beri hiç hoşuma gitmiyordu. Dün akşamki hamlemle onu giydirdim. Siz de kızınızı giydirmek isterseniz linkte kalıp ve detaylar mevcut.
 Tüm malzeme keçe, ip ve düğmelerde ibaret. Aa bir de son anda eklediğim sutaşı...
 Horoz, tansiyon, dikiş sıklığı, iğnenin duruş ayarı görüntülerinde keçe ve düğmelerden faydalandım. Makara şeklindeki kırmızı keçeni makaraya benzemesi için üzerinden dikişle gidip geldim. Kırmızı elişi orlonuyla makinaya ip geçirilmiş görüntüsü verdim.
 Makina dikişi ayarlarını (zig zag, düz dikiş) gerçek makina dikişiyle yaptım. Üşenmesem piko ayarlarını kullanıp o göstergeyi de yapacaktım ama pilim bitti.
Kulbun çıkacağı yeri kesip etrafını sutaşıyla süsledim. Hayalimdeki keçe dikiş makinası kılıfım böylece tamamlanmış oldu.

23 yorum:

  1. ben bir bebek elbisesi beklerken yanlış postumu açtım falan diye düşünceler sonra da vay be bu ne güzel bağlılık dedim :) çok şık olmuş kızın canım, harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Maşşallah sana Sesi'm, maşallah..

    YanıtlaSil
  3. çok şirin birşey olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Harika bir şey olmuş buu :) ellerıne saglık..

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık çok güzel olmuş sonuç. Benim de makina aldıktan sonra yaptığım ilk işlerden biridir kılıf. Naylon kılıf hem sevimsiz hem de toz geçiriyordu...

    YanıtlaSil
  6. kızınızın elbisesine bayıldım, şahane olmuş, elinize sağlık:))

    YanıtlaSil
  7. ooo beklediğim gibi çok güzel olmuş....

    YanıtlaSil
  8. gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  9. çok güzel yaaa benim kızımda berniş(sanayi bernina) alt kata indirince biraz üşeniyorum yanına inmeye:))) özleyincede bir oturuyoruz çalış dur:))
    tekrar ellerine sağlık. şu ayar düğmesine bittimmmm

    YanıtlaSil
  10. Bu büzel kıza böyle güzel giyinmek yaraşır doğrusu.: Ennesi çok iyi etmiş ona elbise dikmişsin, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Ben de diyorum ''neden eski model makinelerden işlemiyor?'' Meğer kendi makineneymiş. Gülegüle giysin elbisesini. Pek yakışmış:))

    YanıtlaSil
  12. Sibelcim, Deli Annecim, Hande, Şenay, Ada Deniz, Ceylan, Asortik, Hatice, Güler teyzecim, Nedret ablacım çok teşekkür ederim.
    Nedret ablacım transparan taklidi oldu böyle:))

    YanıtlaSil
  13. şahane olmuş....ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. Gerçekten çok esprilisiniz. Ben çocuk elbisesi beklerken dikiş makinesi buldum. Olsun buda çok şeker olmuş. Hani yakışmışta yaaaa:)))))

    YanıtlaSil
  15. Eline sağlık sesiciğim, harika olmuş kızının cicisi:) ne ince teferruatları dahi düşünmüşsün...

    YanıtlaSil
  16. Ne diyim ben şimdi yine....şuracıkta olsan sarılıverirdim sana, ne güzel şeyler çıkartıyorsun ortaya,çok süper olmuş çok..

    YanıtlaSil
  17. ayy ben de dikeyim kızıma ben de:)) benim kızın naylon elbisesi de nereye tıkıştırdıysam bir baktım buruş buruş olmuş gabardin gibi bir kumaş bulsam da diksem diye düşünüyordum keçe fikri de süper :)

    YanıtlaSil
  18. sesicim bu nasıl harika bir tasarım..bakakaldım..harikalar yaratıyorsun...ne diyeceğimi bilemedim..ama tekl kelime ile muhteşem yaptıkların...ellerine sağlkık tatlım..

    YanıtlaSil
  19. Çok ama çok güzel olmuş yaa ellerine,emeğine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  20. harika olmuş sesicim, pelerinlerinde süperrrr

    YanıtlaSil
  21. harika bir şey bu çok şirin çok beğendim çok kıskandım:) her an bende yapabilirim ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Gerçekten içinizden geliyorsa yorum yazın. Lütfen burayı kendi reklamınızı yapmak için kullanmayın. Ayrıca Türkçe' yi katlederek ve adsız olarak yaptığınız yorumlar kayıtlara geçmeyecektir.