Bu minik sandviçleri yılbaşı akşamı için hazırlamıştım. Daha çok şey yaptım tabii de, bunlar sevimli geldi, fotoğrafladım. Ekmek yapma makinasında mayalı hamur hazırlatıp, minik ekmekler yapıp fırınladım. Haşladığım tavuk göğsünü minik parçalara ayırdım. Hepsi soğukken ekmekleri ikiye böldüm. Mayonez sürdüm. Azıcık ketçap damlatıp birkaç parça tavuk ekledim. Bir dilim turşu da konulabilirdi, ben koymadım. Kapatıp kürdanladım. Çok lezzetli minik sanviçlerimiz oldu. Akşam kalanları buzdolabına koymuştum. Ertesi gün yedik, soğukken bile çok lezzetliydi.
Kanepe-sandviç arası birşey oldu. Salam, peynir vs... ile de hazırlanabilir. Özellikle çocuklar için yemesi de kolay ve eğlenceli...
Bir lokmalık çok güel gözğkğyorlar ellerine sağlık tabi bu arada yeni yılın da kutlu olsun sevgiler
YanıtlaSilKendi yaptığın ekmeğin lezzeti lezzet katmıştır sandviçlerine eminim, afiyet şifa olsun sevgilerimle.
YanıtlaSiltek lokmalık ve iştah açıcı olmuşlar...ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilçok güzel gözüküyorlar sesi..ellerine sağlık :)
YanıtlaSilKeşke tarif de olsaydı ben e yapardım :))))
YanıtlaSilÇok cici olmuş bu sandviçler:)))
YanıtlaSilellerinize sağlık.